Whatsapp: 06-29530614 info@namastecafe.nl

Spirituele reis India
2023

India is per 22 november 2022 vrij van maatregelen en dus hebben we nu een nieuwe reis ingepland!

Spirituele reis naar India: Himalayas and Beyond, je ultieme spirituele test 14-25 maart 2023
Prijs voor deze gave reis (onder voorbehoud van prijswijzigingen): vanaf €
1990,00. en is o.b.v. gedeelde 2 pk. inclusief vlucht, vervoer ter plaatse (m.u.v. lokale tuktuks, taxi’s en metro), programma met Ira en verblijf in uitstekende/luxe hotels. De reis wordt uitgevoerd door The Travel Club. Op deze reis zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Ook is de reis SGR gedekt en heb je Calamiteitenfonds dekking (€ 5,00 p.p.)

Deze reis is je ultieme spirituele test in deze tijden van evolutie. Alle eventuele angst, ego of daar waar jij niet in je meest zuivere versie van jezelf bent, zal uit je getriggerd worden. Voor de één betekent het één groot relaxed genieten, voor de ander is dit de transformatie van zijn/haar leven. 

Verblijf in uitstekende hotels

Omdat The Travel Club met een gerenomeerd lokaal agentschap werkt in India, regelen zij uitstekende hotels voor een goede prijs.
India is niet bepaald een speeltuin, dus hier wil je geen risico lopen m.b.t. hygiëne, ongedierte op de kamer,  legionella etc. Daarom kiezen wij ervoor om in goede comfortabele hotels te overnachten.
Je hebt in India al zoveel indrukken te verwerken, dat het heerlijk is om alles even te absorberen  en je zenuwstelsel te neutraliseren in het comfort van een fijn en goed hotel.

Jouw voordelen

Ik ben al heel vaak in India geweest, veertien keer maar liefst en ken deze route goed. Zo ken ik overal mensen, als we ergens hulp bij nodig hebben, dan is dat altijd te regelen. Ik ken de goede adresjes voor je inkopen, ik weet precies waar je een mooie mala kan laten maken, waar je je rugzak kunt laten repareren en vooral: waar je wel en niet moet eten! India zit vol met bijzondere mensen en mijn contacten die ik tijdens mijn reizen heb opgedaan, zijn een meerwaarde voor jou.

Uitstekende Indiase begeleiding

Het lokale agentschap van The Travel Club heeft overal kantoren en begeleiden ons tijdens de hele reis. In geval van problemen staan zij ons bij. Zij regelen het vervoer, vanaf het moment dat we landen, tot het moment dat we weer vertrekken. Overal staat er iemand klaar om ons naar het hotel te brengen. Zo hoeven we niet met bagage en al te tobben als we weer op een nieuwe bestemming arriveren!

Programma

We beginnen onze reis in Delhi. We bezoeken Old Delhi en we zetten onze intentie voor de reis.
Per trein reizen we naar wereld yoga hoofdstad Rishikesh.
We bezoeken hier één van de mooiste Ganges-vereringen: de Ganga Aarti en je doet een heilig dipje in de Ganges. Bij de waterval, voor de vrijgezelle dames, doen we hier een ritueel om jouw levenspartner aan te trekken.
It’s the End of the World as you know it… De wereld die je kende is al opgehouden bestaan en van ons allen wordt nu gevraagd om in de meest zuivere versie van jezelf te stappen. Ik help je hierbij tijdens deze reis.

In Rishikesh kun je nog genieten van een heerlijke massage voor we per sleepertrein afreizen naar Dharamshala, the land of the lama’s. Dit is de Tibetaanse enclave. We rusten hier een paar dagen uit. Opnieuw heb je één grote workshop in het trainen van jouw geest, een stiltewandeling en geniet je van schitterende zonsondergangen, de hoge trilling in de Tibetaanse tempels, van heerlijk eten en schitterende vergezichten.

Per bus reizen we verder naar Punjab, naar Amritsar. Hier zijn we weer terug in echt India. We bezoeken de spirituele Golden Temple, wat een diepe indruk op je zal achterlaten Dit is echt een belevenis zoals je nooit meer zult meemaken.

Per trein reizen we terug naar het knotsgekke Delhi, waar je nog de laatste inkopen kunt doen voor we terugreizen naar Nederland.

Deze reis kun je alleen maken of eventueel met een vriendin, maar voor je spirituele proces is het het allerbeste om ‘m alleen te maken en alles wat vertrouwd is achter je te laten.