Whatsapp: 06-29530614 info@namastecafe.nl

Spirituele reis India
2024: The Gypsy Route

‘Only that which makes me wise is worth knowing’

Heb je altijd al een keer ’s morgens  je ogen willen openen in het kleurrijke India? Wakker worden in de stilte van de woestijn? Dwalen door het laatste bewoonde fort op aarde? De geuren van wierook opsnuiven, je oren laten tintelen van het geluid van zachte belletjes die rinkelen als de hindoe priesters hun puja’s doen? De zigeuners zonder enige angst een cobra zien bedwingen of op bezoek gaan bij Aloo Baba, de baba die leeft van aardappelen en chai?
Dit is je kans! India is uniek. De Indiërs zijn uniek.
Daarom noemen we het Incredible India!

Spirituele reis naar India: The Gypsy Route  van 9 t.m  21 februari 2024
Prijs voor deze gave reis (onder voorbehoud van prijswijzigingen): vanaf €
1990,00. en is o.b.v. gedeelde 2 pk. inclusief vlucht, vervoer ter plaatse (m.u.v. lokale tuktuks, taxi’s en metro), programma met Ira en verblijf in uitstekende, voornamelijk Heritage hotels. De reis wordt uitgevoerd door The Travel Club. Op deze reis zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Ook is de reis SGR gedekt en heb je Calamiteitenfonds dekking (€ 5,00 p.p.)

Deze reis is je ultieme spirituele test in deze eindtijden. Alle eventuele angst, programmeringen of daar waar jij niet in je meest zuivere versie van jezelf bent, zal  door dit kleurrijke land vanzelf uit je getrild worden. Voor de één betekent het één groot relaxed genieten, voor de ander is dit de transformatie van zijn/haar leven. 

Verblijf in uitstekende hotels

Omdat The Travel Club met een gerenomeerd lokaal agentschap werkt in India, regelen zij uitstekende hotels voor een goede prijs.
India is niet bepaald een speeltuin, dus hier wil je geen risico lopen m.b.t. hygiëne, ongedierte op de kamer,  legionella etc. Daarom kiezen wij ervoor om in goede comfortabele hotels te overnachten.
Je hebt in India al zoveel indrukken te verwerken, dat het heerlijk is om alles even te absorberen  en je zenuwstelsel te neutraliseren in het comfort van een fijn en goed hotel.

Jouw voordelen

Ik ben al heel vaak in India geweest, veertien keer maar liefst en ken deze route goed. Zo ken ik overal mensen, als we ergens hulp bij nodig hebben, dan is dat altijd te regelen. Ik ken de goede adresjes voor je inkopen, ik weet precies waar je een mooie mala kan laten maken, waar je je rugzak kunt laten repareren en vooral: waar je wel en niet moet eten! India zit vol met bijzondere mensen en mijn contacten die ik tijdens mijn reizen heb opgedaan, zijn een meerwaarde voor jou.

Uitstekende Indiase begeleiding

Het lokale agentschap van The Travel Club heeft overal kantoren en begeleiden ons tijdens de hele reis. In geval van problemen staan zij ons bij. Zij regelen het vervoer, vanaf het moment dat we landen, tot het moment dat we weer vertrekken. Overal staat er iemand klaar om ons naar het hotel te brengen. Zo hoeven we niet met bagage en al te tobben als we weer op een nieuwe bestemming arriveren!

Programma

We beginnen onze reis in Delhi. 
Per trein reizen we naar the Great Thar Desert voor een overnachting in de woestijn.Stel je voor dat je ontwaakt in de frisse stilte van de woestijn, The Great Thar Desert, waar nog vele zigeunertrbes leven.
We bezoeken na de woestijn het unieke Jaisalmer, waar nog ca. 5000 mensen leven in het laatste levende fort op aarde!

Jaisalmer is bekend om de haveli’s, prachtige oude Indiase huizen.

De route gaat verder naar de blauwe stad Jodhpur met zijn omgekeerde piramide stepwell, naar Udaipur met het mooie Lake Pichola en de Jagdish Tempel, naar hippieplace en thuisplek voor de gypsies: Pushkar, naar de roze stad Jaipur met het beroemde Amber Fort en terug naar Delhi.

We werken tijdens deze reis met alles wat zich aandient: eventuele angsten, energiëen, de wijsheid van de zigeueners en de en vooral het observeren van het Zelf: hoe ben ik in een groep en hoe gedraag ik me? Hoe ben ik als ik volledig uit mijn comfortzone ben in een vreemd land, waar alles in mij getriggerd kan worden? In hoeverre laat ik mij verleiden door alles wat India de bieden heeft: the shop until you drop, de pracht, de praal en de (pseudo) spiritualiteit?

Voor de eén zal deze reis een groot genieten zijn, voor de ander de grootste transformatie ooit!

LEES ALLE DETAILS IN DE BROCHURE (klik op link)