Whatsapp: 06-29530614 info@namastecafe.nl

Wat je moet weten…

Er worden zoveel spirituele reizen aangeboden, maar kijk en vergelijk voor je boekt.

Niet overal is het zo goed geregeld en wordt overal aan gedacht.

Vrijwel altijd wordt de spirituele reis aangeboden zonder vlucht.Dit betekent dat jij dit zelf moet regelen en pas kunt regelen, als je zeker weet dat de reis doorgaat. Dat is meestal kort vantevoren, zodat de goede vluchtprijzen al weg kunnen zijn

Je betaalt vaak aan een particulier of kleine eenmanszaak. Deze is daarmee uitvoerder van de reis en dus wettelijk aansprakelijk, ook al moet je akkoord gaan met de voorwaarden waarin zij afstand doen van die aansprakelijkheid. Echter, als het erop aankomt, kan een kleine particulier of eenmanszaak nooit financieel aansprakelijkheid dragen. Hou hier rekening mee.

Bij de meeste aanbieders val je niet onder het Calamiteitenfonds. Dit is omdat de aanbieder enkel het landarrangement regelt (zelf) en jij regelt zelf de vlucht.
Maar het geeft wel een veilig en onbezorgd gevoel als dit wel geregeld is, zeker met een niet alledaagse bestemming als India.

De prijzen voor spirituele reizen zijn vaak behoorlijk hoog voor hetgeen er geboden wordt, dus kijk en vergelijk voor je boekt. Waar krijg jij het meeste waarde voor je reissom?
Wat is er eigenlijk bij inbegrepen? Zijn het alleen wat meditaties of word je ook iets wijzer?

In India is met de bus reizen doorgaans heel oncomfortabel, zeker in de Himalaya’s dus wij reizen zoveel mogelijk per trein.

Je bent bij mij, als oude reisprofessional, in goede handen. Ik regel het meeste voor je, zodat jij optimaal van je reis kunt genieten en nieuwe ervaringen op kunt doen.
Bedenk dat er heel wat aan vooraf gaat voor zo’n reis tot stand komt.
Ik zorg echt dat het goed geregeld is en je komt daarom bij mij niet terecht in een ongeregeld zooitje.
Ik ken het land, ik ken de fotogenieke plekjes, de leuke restaurantjes en koffie-plekjes en ik ben 24 uur beschikbaar in geval van nood of problemen.
Ik heb veel ervaring in het begeleiden van groepen.