Whatsapp: 06-29530614 info@namastecafe.nl

Over mij

Ik, Ira, begeleid de reizen. Ik reis persoonlijk altijd naar de mystieke plekken of krachtplekken in de wereld om mijzelf weer op te laden en nieuwe energie en inspiratie op te doen.

Ik heb 18 jaar ervaring in de reisbranche in binnen- en buitenland. Daarbij ben ik enorm bereisd. Ik heb vaak in rare landen gereisd, alleen als vrouw. Ik spreek redelijk wat talen, waaronder vloeiend Engels, Duits, Turks. Verder spreek ik redelijk Bosnisch/Kroatisch/Servisch, Frans, Portugees en een beetje Hindi. Met mijn handen spreek ik alle talen:-)
Omdat ik alles via een erkende reisorganisatie doe, is alles goed geregeld. Er wordt gewerkt met de ANVR -reisvoorwaarden (wettelijke Nederlandse voorwaarden), je valt onder het SGR (stichting garantiefonds reisgelden in geval van faillissement van de reisorganisatie) en je betaalt een bijdrage voor het Calamiteitenfonds in geval van natuurrampen of onveilige situaties.

 

Spirituele schatkist

Ik heb een spirituele schatkist, vol met kennis en ervaring op bewustzijns-, holistisch, spiritueel, mystiek, metafysisch en paranormaal gebied. Ik deel graag mijn kennis met jou uit deze schatkist! Mijn reizen hebben daarom altijd super gave en unieke workshops en meditaties.
Ik wil jou heel graag bewust maken en kennis laten maken met de ongelooflijke krachten van jouw eigen geest. Je hebt superpowers! Daar gaan we mee aan de slag tijdens mijn reizen.

Kijk ook eens op mijn andere websites:
www.namastecafe.nl
www.namasteacademy.nl
www.namasteboutique.nl
www.namasteevents.nl