Whatsapp: 06-29530614 info@namastecafe.nl

Spirituele reis India
2023

We hebben nog altijd geen nieuwe reis naar India ingepland, maar zijn wel voornemens om dat te doen. Vooralsnog is er nog steeds een PCR-test verplicht en schijnt het een puinhoop te zijn met de online visum aanvragen. Ik ga eerst zelf weer een keertje (na drie jaar) in India kijken en als het weer te doen is om te reizen dan plannen we dat zeker weer in.

Spirituele reis naar India: Himalayas and Beyond, 16-27 maart 2022
Prijs voor deze gave reis (onder voorbehoud van prijswijzigingen): vanaf €
 1795,- o.b.v. gedeelde 2 pk. inclusief vlucht, vervoer ter plaatse (m.u.v. lokale tuktuks), programma met Ira en verblijf in uitstekende/luxe hotels. De reis wordt uitgevoerd door The Travel Club. Op deze reis zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Ook is de reis SGR gedekt en heb je Calamiteitenfonds dekking (€ 2,50 p.p.)

Deze reis zal in het teken staan van het inzetten van onze spirituele superkrachten: onze manifestatiekrachten, ons derde oog, onze intuïtie en de krachten van ons onderbewustzijn. Een magische spirituele reis…

Verblijf in uitstekende hotels

Omdat The Travel Club met een gerenomeerd lokaal agentschap werkt in India, regelen zij uitstekende hotels voor een scherpe prijs, omdat zij inkooptarieven hebben.
India is niet bepaald een speeltuin, dus hier wil je geen risico lopen m.b.t. hygiëne, legionella etc. Daarom kiezen wij ervoor om in goede comfortabele hotels te overnachten.
Je hebt in India al zoveel indrukken te verwerken, dat het heerlijk is om alles even te absorberen in het comfort van een fijn en goed hotel.

Jouw voordelen

Ik ben al heel vaak in India geweest, twaalf keer maar liefst en ken deze route goed. Zo ken ik overal mensen, als we ergens hulp bij nodig hebben, dan is dat altijd te regelen. Ik ken de goede adresjes voor je inkopen, ik weet precies waar je een mooie mala kan laten maken, waar je je rugzak kunt laten repareren en vooral: waar je wel en niet moet eten! India zit vol met bijzondere mensen en mijn contacten die ik tijdens mijn reizen heb opgedaan, zijn een meerwaarde voor jou.

Uitstekende Indiase begeleiding

Het lokale agentschap van The Travel Club heeft overal kantoren en begeleiden ons tijdens de hele reis. In geval van problemen staan zij ons bij. Zij regelen het vervoer, vanaf het moment dat we landen, tot het moment dat we weer vertrekken. Overal staat er iemand klaar om ons naar het hotel te brengen. Zo hoeven we niet met bagage en al te tobben als we weer op een nieuwe bestemming arriveren!

Programma

We beginnen onze reis in Delhi. We bezoeken Old Delhi en we zetten onze intentie voor de reis.
Per trein reizen we naar wereld yoga hoofdstad Rishikesh.
We bezoeken hier één van de mooiste Ganges-vereringen, je doet een heilig dipje in de Ganges en bij de waterval krijg je workshops in metafysica.
It’s the End of the World as you know it… De wereld die je kent houdt op te bestaan en ik neem je een nieuwe wereld mee naar binnen. De wereld van jouw eigen universum, het creëren van jouw leven.

In Rishikesh kun je nog genieten van een heerlijke massage voor we per sleepertrein afreizen naar Dharamshala, the land of the lama’s. Dit is de Tibetaanse enclave. We rusten hier een paar dagen uit. Opnieuw heb je workshops in het trainen van jouw geest, een stiltewandeling en geniet je van schitterende zonsondergangen, de hoge trilling in de Tibetaanse tempels, van heerlijk eten en schitterende vergezichten.

Per bus reizen we verder naar Punjab, naar Amritsar. Hier zijn we weer terug in echt India. We bezoeken de spirituele Golden Temple en maken een uitstapje naar de grensceremonie tussen India en Pakistan. Dit is echt een belevenis zoals je nooit meer zult meemaken.

Per trein reizen we terug naar Delhi, waar je nog de laatste inkopen kunt doen voor we terugreizen naar Nederland.